Targul Perimeter Protection – Nuremberg 2020

In acest articol va prezentam experienta noastra ca vizitatori a tragului Perimeter Protection – Nuremberg 2020.

Ne dorim sa fim mai buni in ceea ce facem, astfel prezenta la targurile de profil pentru sisteme de securizare a perimetrelor este una din prioritatile noastre. Dorim sa descoperim lucruri noi pe care mai apoi sa le impartasim colaboratorilor nostri, sa putem oferi solutii moderne pentru imprejmuiri.

Perimeter Protection are loc odata la doi ani si creeaza o legatura intre producatorii de cele mai noi solutii si tehnologii in materie de securizare perimetrala si entitatile interesate din domeniu.

 

 

In anii trecuti accentul se punea mai mult pe solutii noi/ facile si estetice de imprejmuire si securizare a perimetrelor.

Odata cu trecerea timpului si aparitia noilor pericole, sunt prezente din ce in ce mai mult solutii de blocare acces. Atat uman, cat si blocare acces auto, bariere protectie sau blocare acces drone. De asemenea, si multe sisteme inteligente de detectare a miscarii/ scanare si identificare a potentialelor pericole.

 

Odata cu aparitia noilor pericole paradigma de securizare a perimetrelor se schimba. Sistemele clasice de imprejmuire (stalpi, panouri gard, sarma ghimpata clasica, etc) se construiesc tot mai inalte, masive, cu cat mai multa sarma ghimpata concertina, pentru a face imposibila escaladarea sau deteriorarea si sunt dublate de camere de supraveghere video / termice, sisteme de scanare, sisteme de control acces, bariere de protectie, drone, sisteme anti-drone, etc.

Perimeter Protection – Nuremberg 2020 produse si solutii expuse in cadrul targului :

  • Sisteme de imprejmuiri clasice adresate zonelor rezidentiale si industriale. Au fost expuse diferite sisteme de stalpi, panouri gard, accesorii de montaj, scule si utilaje pentru usurarea montajului.
  • Sisteme de control acces persoane, cu ultimele nouati in domeniu.  Bariere, turnicheti, sisteme de control acces bazate pe scanare amprenta, retina, sau sisteme de acces cu coduri/ card/ cartele.

 

  • Sisteme de supraveghere video – camera de supraveghere video combinate cu camere termale, fixe sau cu vizibilitate 360 grade. De asemenea sunt prezentate sisteme de supraveghere video/ termice montate pe drone care pot survola zonele de interes.
  • In acelasi timp sunt prezentate sisteme de detectare ale dronelor si sisteme de protejare a perimetrelor impotriva patrunderii dronelor.  Plase impletite de inox care cu ajutorul unor stalpi pot imbraca/ acoperi si proteja cladiri sau zone.

 

Produsele prezentate la targ au o utilizare pe scara larga. De la inchideri si securizari perimetrale imobile, spatii de productie-depozitare pana la solutii moderne de combatere a pericolelor teroriste la sol sau in aer.

Tehnologia perimetrala trece la trendul modern, comenzile si controlul se realizeaza din ce in ce mai mult de pe smartphone-uri.

Pentru cine este interesat, acest targ este de mare ajutor pentru problemele actuale de securizare a perimetrelor.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.