Piata gardurilor de securitate

Piata globala a gardurilor de securitate preconizata sa creasca

In contextul in care lupta impotriva amenintarilor de tot felul este o nevoie tot mai prezenta, piata globala a gardurilor de securitate este preconizata sa creasca pana in anul 2030.

Imigratia ilegala la scara larga, criminalitatea crescuta si protestele anti-guvernamentale violente sunt probleme care impun montarea de garduri de securitate.

In mod special infrastructurile critice trebuie prevazute cu mijloacele fizice pentru detectie si protectie impotriva atacurilor. Un gard este considerat prima linie de aparare.

Garduri metalice reprezinta cel mai mare tip de segment de pe piata, datorita utilizarii ridicate in locuri publice si de catre organizatiile guvernamentale.

garduri cu stalpi Y si sarma Concertina

Imprejmuirea oricarei proprietati care necesita securitate si protectie impotriva activitatilor nedorite se poate realiza cu ajutorul gardurilor de securitate.

Costul, calitatea, designul si valoarea estetica apar printre criteriile majore pe care le au clientii. Cheltuielile crescute pentru constructiile institutionale si cresterea cheltuielilor guvernamentale pentru consolidarea securitatii fizice a parcurilor, locurilor publice si spatiilor guvernamentale sunt, de asemenea, de bun augur pentru cresterea pietei.

In functie de material un gard poate fi realizat din:

metal (otel, aluminiu, fier forjat);

lemn;

material compozit;

beton.

Avantaje ale gardurilor de securitate din otel

Segmentul gardurilor din metal a reprezentat peste 50% din piata in 2022. Nevoia tot mai mare de a instala un gard rezistent pentru a spori securitatea poate fi, de asemenea, considerata unul dintre factorii cheie care conduc la popularitatea gardurilor metalice.

Preferinta din ce in ce mai mare pentru garduri durabile, care pot rezista la conditiile meteorologice in schimbare, este de bun augur pentru cresterea segmentului.

Gardurile metalice sunt, de asemenea, economice si nu necesită multa intretinere. Prin urmare, acestea tind sa fie rentabile. Multe organizatii guvernamentale si organizatii publice prefera sa aiba garduri metalice care le imprejmuiesc proprietatile.

In timp ce gardurile din lemn sunt o alegere populara pentru aplicatiile rezidentiale, in special in zonele semi-urbane si rurale. Acest fapt se datoreaza atractivitatii sale estetice distincte si a disponibilitatii lemnului la preturi accesibile.

Securizarea perimetrului este primul pas in  securitatea oricarei locatii, indiferent daca locatia este infrastructura critica, un obiectiv industrial, o locatie comerciala sau rezidentiale. Fiecare proprietate este diferita si se confrunta cu niveluri diferite de risc.

H Metal este producator garduri de securitate. Pentru fabricarea acestor garduri utilizam otelul. Acest material are o rezistenta mecanica buna, perfecta pentru structura unui gard.

schita sarma Concertina pe stalp si panouri bordurate

Cu cat este mai inalt gardul, cu atat va dura mai mult pentru a fi escaladat. Astfel intrusul va fi mai vulnerabil la detectare – fie vizual, fie prin tehnologie.

Pentru gardurile de securitate ridicata va recomandam sa montati stalpi de gard cu brat Y. Sunt astfel conceputi incat sa permita montarea de sarma Concertina. Odata fixata pe gard, sarma Concertina devine o bariera aproape imposibil de taiat cu unelte obisnuite si un obstacol extrem de greu de trecut.

Pentru a obtine o oferta si informatiile tehnice referitoare la produsele realizate de noi, va invitam sa ne contactati pe adresa de email office@imprejmuiri.ro.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.