cum se pune brida tip U pe stalp

Sisteme de prindere panouri bordurate pe stalpii de gard

Brida U, surubul cap T si colierul metalic sunt trei dintre cele mai uzuale sisteme de prindere a panourilor bordurate pe stalpii metalici de gard.

Un gard realizat din stalpi metalici si panouri bordurate este rezistent. De asemenea, are un cost mic si este foarte usor de montat.

Fata de alte tipuri de garduri (lemn sau PVC), acesta nu se deformeaza si nu este predispus la putregai. Prin grosimea materialelor folosite stabiliti rigiditatea si siguranta de care aveti nevoie.

Cel mai des acest tip de gard se foloseste la imprejmuirea de hale, fabrici, spatii de depozitare, sedii firme.

H Metal produce sisteme de gard industriale realizate din stalpi, panouri bordurate/plasa impletita si porti auto/pietonale.

De asemenea, sistemul de imprejmuire este livrat impreuna cu toate accesoriile necesare asamblari acestuia.

De obicei panourile bordurate zincate se monteaza pe stalpi de gard din teava patrata sau rectangulara. In timp ce plasa impletita se monteaza pe stalpi din teava rotunda.

sisteme de prindere - surub cap T

Sisteme de prindere panouri bordurate – cum se monteaza pe stalpii de gard

Pozitia in care se monteaza stalpii de gard din teava rectangulara de otel este un detaliu care daca este nelijat poate crea probleme.

Pentru o rezistenta mai buna a gardului, stalpii de gard se monteaza cu latura mare perpendiculara pe linia gardului (respectiv latura mica pe directia gardului).

Este un aspect la care trebuie sa fiti atenti, deoarece sistemele de prindere sunt confectionate incat sa se potriveasca pe stalpii montati astfel.

Dupa cum se poate observa si in schita atasata, o brida tip U daca este montata invers nu mai poate prinde panourile bordurate.

cum se pune brida tip U pe stalp

Un alt exemplu este cel al suruburilor cap T M8x80 mm. Lungimea surubului este de 80 mm, din care filetul are 45 mm.

In mod uzual, surubul cap T se utilizeaza pentru stalpi 60×40 mm. Daca stalpul se monteaza cu latura de 60 perpendicular pe linia gardului, acesta se potriveste perfect. In schimb, daca stalpul se monteaza cu latura de 60 pe directia gardului, surubul ramane prea mult in afara stalpului. Caz in care acesta ar trebui taiat. Fiind vorba de un produs zincat, taierea acestuia provoaca distruerea stratului de zinc.

Pentru a obtine o oferta si informatiile tehnice referitoare la produsele realizate de noi, va invitam sa ne contactati pe adresa de email office@imprejmuiri.ro.

1 Reply to “Sisteme de prindere panouri bordurate pe stalpii de gard”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.