sistemul modular pentru garduri

Sistemul modular pentru garduri din panouri bordurate – avantaje

Sistemul modular pentru garduri din panouri bordurate ofera mai multe avantaje. Fiind o optiune populara pentru delimitarea proprietatilor rezidentiale, industriale sau comerciale.

Iata cateva dintre beneficiile principale:

Instalare rapida si usoara

Sistemul modular permite o montare rapida, deoarece panourile si stalpii sunt prefabricati. Acest lucru reduce semnificativ timpul de instalare comparativ cu alte tipuri de garduri, cum ar fi cele din zidarie sau din lemn.

De obicei panourile bordurate zincate se monteaza pe stalpi de gard din teava patrata sau rectangulara. Pentru montarea panourilor bordurate pe stalpii de gard se utilizeaza diverse accesorii de prindere. Cele mai uzuale sunt: brida tip U, surubul cap T sau surubul autoforant.

Pentru o rezistenta mai buna a gardului, stalpii de gard se monteaza cu latura mare perpendiculara pe linia gardului (respectiv latura mica pe directia gardului).

Durabilitate si rezistenta

Panourile bordurate sunt de obicei fabricate din otel galvanizat sau acoperit cu PVC, ceea ce le confera o rezistenta sporita la coroziune si la intemperii. Aceasta le face o alegere durabila pe termen lung.

schita sistem de gard industrial

Flexibilitate in design

Sistemul permite o adaptare usoara la diferite configuratii de teren si poate fi extins sau modificat cu usurinta daca este necesar.

Masurati perimetrul proprietatii: in functie de aceasta veti determina cantitatea de materiale necesara.

O poarta pietonala are aproximativ 1 m L, iar o poarta pietonala aproximativ 4 m L. Apoi trebuie sa luati in calcul ca stalpii de gard se moneaza cu distanta de aproximativ 2-2.5 m intre ei (in functie de lungimea panoului bordurat).

Cost-eficient

Comparativ cu alte tipuri de garduri, sistemul modular poate fi mai eficient din punct de vedere al costurilor. Acest fapt se datoreaza reducerii manoperei si a materialelor utilizate.

De asemenea, intreținerea este minima, ceea ce reduce costurile pe termen lung.

Aceste avantaje fac din sistemul modular o solutie atractiva pentru multe aplicatii, oferind un echilibru intre functionalitate, securitate si aspect estetic.

gard pentru securizarea facilitatilor industriale

Componente sistemul modular pentru garduri panouri bordurate:

  • panouri bordurate clasice, decorative sau antiescaladare;
  • stalpi metalici patrati/rectangulari;
  • porti (auto si pietonale);
  • accesorii de prindere;
  • optional sarma ghimpata/Concertina.

Evaluarea necesitatilor si stabilirea scopului gardului

Determinati scopul gardului: intimitate, securitate, delimitare a proprietatii, aspect estetic, sau o combinatie a acestora.

Evaluarea conditiilor locale: tipul de sol, conditiile climatice si orice reguli de zonare care ar putea influenta constructia gardului.

H Metal este producator de sisteme de gard industriale realizate din otel zincat termic.

Pentru a obtine o oferta si informatiile tehnice referitoare la produsele realizate de noi, va invitam sa ne contactati pe adresa de email office@imprejmuiri.ro.

 

1 Reply to “Sistemul modular pentru garduri din panouri bordurate – avantaje”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.