stalpi cu talpa din teava de otel

Stalpi din otel pentru gardul tau – de ce sa-i alegi?

De ce sa alegi stalpi din otel pentru gardul tau este subiectul acestui articol.

In ultimii ani stalpii de gard din otel au devenit extrem de populari, multi proprietari recunoscand beneficiile pe care le ofera acestia in comparatie cu optiunile traditionale din lemn sau beton.

Longevitatea unui gard este cruciala. Nimeni nu isi doreste sa inlocuiasca gardul la fiecare cativa ani. Trebuie sa fie trainic, sa reziste conditiilor meteorologice si sa arate excelent cat mai mult timp de la instalare.

Cu o preocupare crescanda pentru sanatatea mediului nostru, sustenabilitatea unui produs joaca un rol mare in multe decizii de cumparare. Din cauza acestei ingrijorari, tot mai multi proprietari au recunoscut impactul negativ al stalpilor de gard din beton pentru planeta noastra si au cautat o optiune ecologica pe piata. O astfel de optiune sunt stalpii de gard din otel.

Otelul este un material reciclabil la nesfarsit, ceea ce inseamna ca odata ce materialele au fost utilizate si si-au incheiat ciclul de viata pentru scopul propus vor fi reciclate corespunzator.

H Metal produce, la comanda, diferite tipuri de stalpi din otel:

stalpi gard cu talpa de prindere;

stalpi gard cu brat inclinat;

stalpi gard tip Y.

Datorita faptului ca sunt realizati din otel, stalpii de gard au o rezistenta mecanica foarte buna pentru a sustine structura imprejmuirii.

Daca veti alege stalpii din otel pentru gardul dumneavoastra, recomandarea este ca acestia sa fie zincati. Galvanizarea este un proces care previne oxidarea metalului si aparitia ruginii. Odata aplicat stratul de zinc (de obicei inainte de cumparare) stalpii nu necesita intretinere suplimentara. Acest lucru este diferit pentru lemnul care trebuie tratat in mod regulat pentru a preveni uscarea, putrezirea sau aparitia aschiilor.

Livram, in toata tara, stalpi gard zincati la cald conform EN 1461 – prin scufundare in baie de zinc topit. De asemenea, puteti opta si pentru varianta de stalpi gard zincati la cald + vopsiti in camp electrostatic.

Toate operatiunile de debitare, gaurire, sudura, polizare sunt realizate inainte de zincare sau vopsire, astfel incat finisajul sa nu fie afectat.

 

4 Replies to “Stalpi din otel pentru gardul tau – de ce sa-i alegi?”

  1. Visszajelzés: H-Metal
  2. Visszajelzés: H-Metal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.