plasa impletita zincata

Gard din plasa impletita zincata – etape de constructie

Plasa impletita zincata este un produs flexibil si rezistent la intemperii recomandat ca π™«π™–π™§π™žπ™–π™£π™©π™– π™šπ™˜π™€π™£π™€π™’π™žπ™˜π™– pentru imprejmuirea curtilor, gradinilor, terenurilor sportive sau a suprafetelor agricole.

Elemente componente gard din plasa impletita zincata:

stalpi de gard;

plasa impletita zincata;

sarma de legare;

sarma de tensionare;

contravantuiri;

porti de acces pietonala/auto.

Stalpii de gard trebuie sa fie fixati in pamant aproximativ 500 mm. Pentru fixarea cestora aveti doua optiuni:

  1. utilizarea unui utilaj pentru baterea acestora in pamant;
  2. fixarea lor in pahare de beton.

In functie de aplicatie, puteti alege plasa impletita cu fir de 1.8 mm, 2 mm, 2.5 mm sau 2. 8 mm. Ochiurile de plasa avand urmatoarele dimensiuni: 25Γ—25 mm, 40x 40 mm, 50Γ—50 mm sau 60Γ—60 mm.

contravantuire colt

Contravantuirile sunt necesare pentru inceput de gard, colturi, schimbare de directie si la fiecare 50 metri liniari.

Vezi aici cum se monteaza contravantuirile

Etape constructie gard din plasa impletita zincata:

Daca gardul este pravazut si cu porti, acestea se monteaza primele. Se fixeaza stalpii portilor, apoi cadrul se prinde in balamale.

Delimitati o linie de montare a gardului prin infigerea unui tarus din lemn la capetele liniei si intindeti o sfoara intre tarusi.

Apoi cu un spray direct pe pamant sau cu ajutorul unor tarusi marcati locul unde se vor monta stalpii. De obicei, acestia se monteaza la o distanta de 2-2.5 m unul de altul.

insemnare stalpi pentru montajul in pamant

Urmatorul pas este sa marcati pe stalpi lungimea pana la care intra stalpul in pamant.

Cea mai simpla si rapida varianta este utilizarea unui batator de stalpi. Utilajarea acestui utilaj face ca montarea stalpilor de gard sa fie usoara, rapida si economica.

gard plasa 3 sarme intindere

Pe stalpii fixati in pamant se prind sarmele de tensionare. Acestea sunt 3 la numar, montate la baza gardului, la mijloc, respectiv in partea superioara.

Incepeti si desfasurati rola de plasa incepand dintr-un capat al gardului. Apoi cu ajutorului sarmei de legare se prinde plasa impletita de stalpi si de sarma de tensionare.

Aceasta este varianta cea mai simpla si mai economica. De asemenea, exista si accesorii speciale pentru montarea plasei impletite.

H Metal produce sisteme complete de garduri industriale din plasa impletita sau panouri bordurate. Oferim solutii personalizate, pentru orice aplicatie industriala.

Pentru a obtine o oferta si informatiile tehnice referitoare la produsele realizate de noi, va invitam sa ne contactati pe adresa de email office@imprejmuiri.ro.

2 Replies to “Gard din plasa impletita zincata – etape de constructie”

Leave a Reply

Your email address will not be published.