poarta auto aplicatii industriale

Poarta auto pentru aplicatii industriale

O poarta auto industriala este proiectata pentru a face fata unui volum mai mare de trafic. Asta inseamna ca trebuie sa poata face fata deschiderilor si inchiderilor repetate pe parcursul unei zile.

Cand facem referire la aplicatii industriale vorbim despre imprejmuiri pentru hale, fabrici, spatii de depozitare, santiere si organizari santiere, spatii verzi, sedii firme, spatii comerciale, spitale, institutii publice etc..

In mod surprinzator, nu toata lumea stie ca poarta nu se poate deschide pe strada.

De multe ori nu ne gandim la acest lucru pentru ca, din pacate, vedem adesea porti care nu sunt instalate corespunzator. O poarta care se deschide spre exterior nu numai ca obstructioneaza traficul pietonal in fata proprietatii, dar poate fi si un pericol de accident. Sa nu mai vorbim de faptul ca nu avem dreptul sa ocupam zona din fata proprietatii noastre.

Atat gardul, cat si poarta trebuie sa ramana in totalitate pe proprietatea noastra atunci cand sunt folosite.

Dimensiuni poarta auto industriala

Latimea optima pentru o poarta auto incepe de la 3 metri (3000 mm). Fabricam porti auto industriale din teava de otel. Dimensiunile uzuale ale tevilor pe care le folosim pentru a confectiona cadrul portii sunt: 40×40 mm, 50×40 mm sau 60×40 mm.

Este posibil ca poarta auto industriala sa fie utilizata de vehicule supradimensionate. In functie de natura operatiunii dumneavoastra puteti alege o poarta auto in doua canate cu urmatoarele lungimi:

– 1500×1500 mm;

– 2000×2000 mm;

– 2500×2500 mm;

– 3000×3000 mm.

Aceste lungimi sunt cele mai comune, dar in functie de proiectul dumneavoastra putem realiza si alte configuratii.

porti auto din teava zincata

Atentie! Chiar daca dispuneti de spatiu, mariti semnificativ lungimea doar daca situatia o impune, deoarece portile mai late sunt si mai grele. Astfel devin mai greu de folosit si exercita o presiune mare asupra structurii de sustinere.

Realizam portile auto din otel zincat termic sau din otel zincat termic vopsit electrostatic.

Stratul protector de zinc este cel care asigura o rezistenta indelungata impotriva coroziunii. Fapt care se traduce in scaderea costurilor de intretinere pentru poarta dumneavoastra.

Fiecare poarta auto pe care o livram are balamale reglabile, maner, zavor la mijloc, zavoare in partea de jos si opritor.

zavoare cu arc poarta auto

De obicei pe cadrul portii montam panouri bordurate. Acestea sunt prinse cu ajutorul suruburilor autoforante cu banda, dupa ce cadrul portii este zincat.

De cele mai multe ori portile industriale trebuie sa indeplineasca reguli specifice de securitate.

Mai jos aveti 4 dintre modelele pe care le realizam:

cu brat Y

cu brat inclinat

cu brat pentru sarma ghimpata

dreapta

Pentru a obtine o oferta si informatiile tehnice referitoare la produsele realizate de noi, va invitam sa ne contactati pe adresa de email office@imprejmuiri.ro.

 

 

1 Reply to “Poarta auto pentru aplicatii industriale”

Leave a Reply

Your email address will not be published.