garduri decorative - 3 aplicatii

Garduri decorative – 3 aplicatii uzuale

H Metal distribuie panouri bordurate decorative, RAL 6005 (verde) si RAL 7016 (gri antracit), utilizate pentru garduri decorative cu diverse aplicatii.

Livram din stoc urmatoarele dimensiuni:

– H 1680 x L 2520 mm;

– H 2080 x L 2520 mm.

Panourile bordurate decorative, care imbina estetica cu functionalitatea, sunt folosite intr-o varietate de contexte si locatii.

detaliu ranforsare panou bordurat vopsit verde

Imprejmuirea unui spatiu public este un proces complex care necesita o planificare atenta, respectarea reglementarilor locale si o executie precisa. Alegerea materialelor de calitate este, de asemenea, un factor important.

Designul peisagistic modern se concentreaza nu doar pe plantare si pe selectia vegetatiei, ci si pe integrarea unor elemente arhitecturale. Panourile bordurate decorative reprezinta un astfel de element care ofera o solutie versatila pentru delimitarea diverselor spatii publice.

Utilizand tehnologia avansata de acoperire Nano, panourile sunt proiectate sa reziste in fata conditiilor meteorologice diverse, garantand o durabilitate indelungata. Aceasta rezistenta este esentiala pentru o intretinerea minima si costuri reduse pe termen lung, elemente cruciale in administrarea spatiilor publice.

detaliu decorativ panou bordurat

Materialele necesare pentru realizarea de garduri decorative:

– panouri bordurate decorative;

stalpi din metal pentru sustinerea gardului;

– poarta acces;

– accesorii de montaj.

Iata 3 dintre cele mai comune utilizari ale acestor panouri:

Gradini si spatii verzi

Aceste panouri sunt des utilizate pentru a imbunatati designul peisagistic. Delimiteaza spatiile si ofera suport pentru plante cataratoare. Un avantaj este ca permit vizibilitate prin gard, ceea ce poate fi benefic pentru supravegherea copiilor si animalelor de companie.

Zone rezidentiale

Panourile bordurate decorative sunt o solutie estetica si practica pentru imprejmuirea spatiilor rezidentiale.

Sistemul de gard realizat din panouri bordurate decorative permite aerului sa circule. Atunci cand vantul sufla cu putere, panourile bordurate nu creeaza o forta de opunere.  Astfel, in timpul vijeliilor, nu exista riscul de indoire, aplecare sau rupere a gardului.

Zone comerciale si de birouri

Imprejmuirea zonelor comerciale si de birouri cu panouri bordurate decortive ofera o delimitare clara a proprietatii. Acest tip de gard este preferat datorita durabilitatii, usurintei de instalare si a intretinerii minime. De asemnea, estetica placuta reprezinta un plus.

Procesul de instalare

Instalarea panourilor bordurate este simpla si rapida, datorita sistemului modular. Aceasta permite inlocuirea usoara a sectiunilor deteriorate, fara necesitatea demontarii structurilor extinse.

H Metal este producator de sisteme de gard industriale realizate din otel zincat termic.

Pentru a obtine o oferta si informatiile tehnice referitoare la produsele realizate de noi, va invitam sa ne contactati pe adresa de email office@imprejmuiri.ro.

1 Reply to “Garduri decorative – 3 aplicatii uzuale”

Leave a Reply

Your email address will not be published.