moduri de prindere sarma ghimpata

Cum se poate monta sarma ghimpata pe stalpul de gard?

Sarma ghimpata – cum se monteaza pe stalpul de gard? este subiectul articolului pe care vi-l propunem.

Stalpii cu brat sunt realizati pentru a asigura o securitate medie perimetrului. Astfel ca pe partea superioara stalpii produsi de noi vor fi prevazuti cu elemente/ sisteme de montaj pentru cele 3 randuri de sarma.

Avem pe stoc 4 modele de prinderi sarma ghimpata pe stalp, dupa cum urmeaza:

Model 1 – inele sudate

Prindere sarma de ghidaj sau sarma ghimpata pe inele sudate. In cadrul productiei sudam pe stalp 3 inele deschise prin care se petrece sarma dupa care inelele se inchid cu un patent. Acest model de prindere sarma se poate monta doar pe tevile care se galvanizeaza dupa prelucrare deoarece presupune operatie de sudura, astfel s-ar deteriora suprafata zincata.

Model 2 – banda OBO

Prindere sarma ghidaj sau sarma ghimpata cu banda OBO. In prima faza facem o pregaurire a stalpului la cotele necesare urmand ca pe santier echipa de montaj doar sa prinda cu suruburi forante si banda OBO cele 3 randuri de sarma. Acest model se poate monta pe tevile gata zincate sau dupa zincare.

Model 3 – piesa speciala de blocare

Prindere sarma de ghidaj sau sarma ghimpata cu piesa speciala de blocare. Piesa speciala de montaj este compusa din parte de plastic si cui de blocare indoit. In atelier montam la cotele necesare piesa de plastic. Iar pe santier dupa ce se introduce sarma in locasul special se blocheaza cuiul de blocare. Acesta securizeaza si blocheaza sarma pe pozitie.

Model 4 – locas crestat in profilul T

Locasurile de montaj pentru sarma ghimpata zincata sau simpla de ghidaj se obtin prin crestarea materialului/ inimii T-ului. Atat cat sa permita montajul acesteia lejer. In spatele crestaturii bratul T are o gaura suplimentara prin care se trece sarma de montaj si prinde/ securizeaza sarma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.