Tipuri constructive de sisteme imprejmuire

Ce tipuri constructive de sisteme imprejmuire exista? Sunt mai multe variante constructive ce se pot aplica la imprejmuirea unui perimetru.

 

In functie de dorinta beneficiarului si buget acestea se clasifica in cateva catergorii, fara a se limita la acestea

Tipuri constructive de sisteme imprejmuire:

  1. Sistem de imprejmuire identic pe toate laturile cu porti pietonale si auto executate din aceleasi materiale ca si restul gardului.

Acest sistem este utilizat in general la imprejmuirea unor terenuri/ suprafete/ paduri/ perimetre indepartate de zonele de locuit. Si au rol de delimitare a proprietatii / impiedicarea accesului animalelor in perimetrul protejat.

  1. Sistem de imprejmuire identic pe toate laturile cu porti pietonale si auto diferite ca si aspect vizual de restul gardului.

Acest sistem este utilizat in general in zone industriale, la imprejmuirea/ securizarea spatiilor de depozitare/ productie etc., cand gardul se realizeaza din stalpi si plasa ori panouri bordurate cu sau fara sarma ghimpata iar partea de acces in perimetru, respectiv portile auto si portile pietonale se realizeaza dupa un design diferit fata de gard.

  1. Sistem de imprejmuire pe 3 laturi identic (partea din spate si cele 2 laterale), iar partea din fata/ partea de la strada a gardului si portile pietonale / auto realizate cu un design diferit sau din alte materiale.

Acest sistem se realizeaza in general in zonele rezidentiale. Lateralele si partea din spate a gardului se realizeaza din materiale obisnuite care blocheaza accesul in proprietate iar partea din fata a gardului este realizata diferit ca si design.

Aici se poate utiliza gard montat pe pamant in pahare de beton, gard montat pe soclu de beton, panouri de gard, porti pietonale si auto montate intre stalpi de metal sau stalpi de beton, etc.

H Metal realizeaza, la comanda, sisteme de imprejmuire conform proiectului dumneavoastra.

Va asteptam cererile la email office@imprejmuiri.ro!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.