stalpi gard la comanda

Stalpi gard la comanda

H Metal produce stalpi gard la comanda din teava de otel. Avantajul de a fi producatori de stalpi de gard ne ofera posibilitatea de a fabrica pentru partenerii nostri produsele conform schitelor din proiect.

Stalpii metalici de gard sunt elementul cheie, al unui sistem de imprejmuire, care ofera stabilitate si rezistenta intregului gard.

Datorita beneficiilor pe care le ofera acestia in comparatie cu optiunile traditionale, din lemn sau beton, au devenit o alegere extrem de populara.

Toate caracteristicile de mai jos se pot personaliza in functie de proiectul dumneavoastra. De asemenea, ele se pot combina astfel incat sa indeplineasca cerintele fiecarui beneficiar.

stalpi gard conform proiect

Caracteristici stalpi gard la comanda

Tip teava din otel – rotunda sau patrata/rectangulara. De obicei, clientii nostri aleg stalpii rotunzi pentru a monta plasa impletita, respectiv stalpii patrati/dreotunghiulari pentru a monta panouri bordurate.

Grosime teava

Foarte multe dintre optiunile aflate pe piata sunt realizate din teava grosime 1.5 mm. Desi mai ieftini, acestia cu siguranta au un nivel mai slab al rezistentei mecanice.

Puteti utiliza acesta grosime pentru stalpi rotunzi Ø 38 – 48 mm sau pentru stalpi patrati intre 30 x 30 si 50 x 50. Recomandarea este ca ei sa fie utilizati ca si stalpi intermediari la garduri cu o inaltime de pana in 1500 mm.

Cel putin la colturi sunt necesare contravantuiri, din tevi cu o grosime de minim 2 mm. Altfel stalpii de colt se vor apleca.

Stalpii metalici cu grosime 2 – 4 mm se pot folosi la garduri mai inalte, de la 1700 la 2500 mm.

Lungime stalp

In ceea ce priveste lungimea unui stalp suntem conditionati doar de posibilitatea de transport :).

Tip de fixare stalpi

Puteti alege ca stalpii sa se monteze in pamant/beton, iar in acest caz vor avea prasnuri de armare (la cerere, putem livra stalpii fara aceste prasnuri). De asemenea, o varianta tot mai utilizata este aceea a stalpilor de gard cu talpa de prindere.

fixare stalpi gard din metal

Finisaj stalpi gard

In functie de ce tip de finisaj pentru stalpi de gard alegeti, rugina apare la stalpii de otel dupa cum urmeaza:

– vopsiti cca 4-5 ani;

– zincati cca 15 ani;

– zincati si vopsiti cca 15 ani.

stalpi gard vopsiti electrostatic

La cerere, livram stalpi de gard cu gauri de prindere a accesoriilor de fixare a panourilor bordurate. Acestea, ca si restul operatiunilor de fabricare, sunt realizate inainte de zincarea/vopsirea stalpilor.

In cadrul atelierului nostru de productie fabricam stalpi cu talpa drepti, dar si stalpi cu talpa si brat inclinat sau brat tip Y.

Astfel, in functie de gradul de securizare a perimetrului ce urmeaza a fi inchis, va puteti alege tipul de stalp.

Va asteptam proiectele la office@imprejmuiri.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.