garduri industriale

Sisteme complete de garduri industriale zincate

H Metal produce sisteme complete de garduri industriale, din otel zincat. Oferim solutii personalizate, pentru orice aplicatie industriala.

Securitatea proprietatii este una dintre cele mai importante probleme cu care se confrunta operatiunile industriale si comerciale, in lumea provocatoare de astazi. Gardurile industriale zincate, de siguranta, joaca un rol fundamental in acest context.

securizarea proprietatii cu sarma Concertina

Acestea va ajuta sa impiedicati accesul persoanelor neautorizate. Cercetarile arata ca simpla prezenta a gardurilor de securitate, bine construite, este suficienta pentru a reduce numarul de incidente de spargere/intrare cu intre 50% si 80%.

Sistemele de gard industriale au o gama foarte mare de aplicatii:  imprejmuiri pentru hale, fabrici, spatii de depozitare, santiere si organizari santiere, spatii verzi, sedii firme, spatii comerciale, spitale, institutii publice etc..

gard pentru securizarea facilitatilor industriale

Garduri industriale din otel

Materialul pe care il utilizam pentru realizarea gardurilor este otelul, un aliaj metalic compus din fier si carbon.

Proprietatile sale il fac usor de modelat si in acelasi timp rezistent si solid. Este perfect pentru realizarea de garduri, fara a modifica si compromite functionalitatea lor in timp.

Elementele componente ale gardului sunt prelucrate in atelier, in functie de modelul ales. Apoi intregul sistem este zincat la cald.

De ce va recomandam achizitionarea sistemelor de gard zincate termic?
Un gard trebuie sa fie robust si rezistent in timp, din acest motiv este supus unor tratamente de zincare la cald care il impiedica sa fie afectat de coroziune.
✅ Stratul protector de zinc este cel care asigura o rezistenta indelungata impotriva coroziunii. Fapt care se traduce in scaderea costurilor de intretinere pentru gardul dumneavoastra.

Realizam toate operatiunile de productie a elementelor de gard inainte de zincare, evitandu-se astfel deteriorarea stratului de zinc.

Componentele unui sistem de gard industrial zincat:

  • plasa impletita sau panouri bordurate zincate;
  • stalpi metalici rotunzi sau rectangulari;
  • porti (auto si pietonale);
  • contravantuiri;
  • sarma ghimpata/Concertina, accesorii de pindere.

Un aspect foarte important este sa planificati cu atentie dimensiunile, grosimea si modelul pe care il va avea sistemul complet, pentru a se potrivi exact cu propriile nevoi.

garduri de securitate din otel

Puteti opta pentru stalpi drepti de gard cu inele sudate, stalpi de gard cu brat inclinat sau stalpi de gard tip Y. Inaltimea acestora si dimensiunea tevii, din care sunt realizati, se stabileste conform proiectului dumneavoastra. Pentru o rezistenta mecanica eficienta, recomandarea este sa utilizati stalpi metalici cu grosime de la 2 la 4 mm, mai ales,  pentru garduri mai inalte de la 1700 la 2500 mm. Acelasi lucru este valabil si in cazul portilor auto/pietonale.

Datorita structurii simple, gardurile industriale se monteaza usor, chiar si de personal nespecializat. In cazul unei deteriorari se inlocuieste usor, cate o portiune, fara a fi necesara demontarea unei sectiuni lungi.

Pentru a obtine o oferta si informatiile tehnice referitoare la produsele realizate de noi, va invitam sa ne contactati pe adresa de email office@imprejmuiri.ro.

1 Reply to “Sisteme complete de garduri industriale zincate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.