Garduri impotriva escaladarii

Montarea de garduri impotriva escaladarii joaca un rol fundamental in contextele in care protectia anumitor zone ( instalatiile industriale, aeroporturile, autostrazile sau depozitele) este prioritara.

Pentru a ingradi acest tip de zone in mod adecvat, este necesar sa montati garduri deosebit de solide si rezistente.

Una dintre modalitatile principale prin care un gard previne escaladarea este prin dimensiunea sa verticala. Pur si simplu, cu cat este mai mare inaltimea unui gard de securitate, cu atat va fi mai dificil pentru infractorii sa-l treaca.

 

stalpi Y pentru gard antiescaladare

Daca aveti nevoie de un gard metalic, impotriva catararii, robust si avantajos din punct de vedere al costurilor, atunci panourile bordurate de gard montate pe stalpi de gard tip Y reprezinta alternativa perfecta.

Gardul metalic din panouri bordurate zincate este un sistem modular cu asamblare rapida si usoara. De asemenea, este adecvat pentru plantele cataratoare, care transforma gardul intr-un paravan perfect inchis.

Datorita faptului ca este realizat din elemente de otel zincate termic reprezinta o alternativa ieftina comparativ cu alte garduri. Nu necesita intretinere o buna perioada de timp.

Citeste aici un material despre etapele de constructie a unui ard din panouri bordurate.

Din vremuri stravechi se puneau cioburi de sticla prinse in mortar pe zidurile care imprejmuiau conacele boieresti si domnesti.

Astazi exista solutii moderne printre care si instalarea de sarma Concertina, care ofera o solutie la standarde militare de siguranta. Odata fixata pe gard, sarma Concertina devine o bariera aproape imposibil de taiat cu unelte obisnuite si un obstacol extrem de greu de trecut.

garduri impotriva escaladarii

Caracteristici sarma Concertina pentru garduri impotriva escaladarii:

– se obtine o bariera de otel cu lame, aproape imposibil de trecut;

– nu rugineste si nu poate fi taiata cu unelte obisnuite;

– arata impunator si descurajeaza hotii;

– se poate muta pastrandu-si de fiecare data forma initiala spiralata.

Stalpii tip Y sunt montati la 2-2.5 m (distanta determinata de lungimea panoului). In functie de proiectul dumneavoastra, stalpii se pot monta pe soclu de beton sau in pamant (in pahare de beton.)

stalp gard 60x40 mm

H Metal este producator de garduri impotriva escaladarii. Compania va ofera consultanta si solutii personalizate, pentru orice aplicatie care necesita un astfel de gard .

Pentru a obtine o oferta si informatiile tehnice referitoare la produsele realizate de noi, va invitam sa ne contactati pe adresa de email office@imprejmuiri.ro.

 

1 Reply to “Garduri impotriva escaladarii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.