ce variabile influenteaza pretul unui gard industrial

Ce variabile influenteaza pretul unui gard industrial

Pretul unui gard industrial depinde de mai multe variabile. In primul rand pretul este influentat de lungimea proprietatii ce trebuie imprejmuita si inaltimea gardului. De asemenea, complexitatea modelului ales, dar si accesoriile de montaj influenteaza pretul final al unei imprejmuiri industriale.

schita sistem de gard industrial

Sistemele de gard industriale au o gama foarte mare de aplicatii:  imprejmuiri pentru hale, fabrici, spatii de depozitare, santiere si organizari santiere, spatii verzi, sedii firme, spatii comerciale, spitale, institutii publice etc..  

H Metal produce sisteme de gard industriale realizate din stalpi, panouri bordurate/plasa impletita si porti auto/pietonale. De asemenea, sistemul de imprejmuire este livrat impreuna cu toate accesoriile necesare asamblari acestuia.

Pentru a va ghida alegerea, pe langa cunoasterea pretului unui sistem de gard industrial, este bine sa cunoasteti caracteristicile acestuia. Un gard industrial zincat ofera robustete la un pret corect. Gardurile industriale zincate nu se tem de ploaie, inghet si soare, fiind practic rezistente la rugina multi ani. La cererea clientului pot fi personalizate cu un strat de culoare.

Cand alegeti constructia unui gard cu toate elementele galvanizate, amintiti-va ca faceti o investitie pe termen lung. Chiar daca pretul initial va fi mai mare, costurile pentru intretinere sunt aproape inexistente.

In esenta, pretul unui gard industrial este determinat de pretul stalpilor, panourilor, portilor si a accesoriilor de prindere.

stalpi gard din teava otel Stalpii de gard reprezinta elementul de sustinere pentru gardurile din panouri bordurate sau plasa impletita.

In functie de gradul de securizare pe care doriti sa il obtineti, va livram stalpi:

– drepti cu pranzuri pentru prinderea in beton sau cu talpa pentru montarea pe soclu de beton;

– stalpi drepti cu inele sudate pentru sarma ghimpata;

– cu brat inclinat la 45 grade;

– tip Y.

Pe langa tipul de stalp, pretul difera in functie de dimensiunea si grosimea tevii din care este construit acesta. De aceea, este foarte important cand faceti o comparatie sa aveti in vedere acest lucru. incarcare panouri bordurate zincate

De obicei, intre stalpi recomandam montarea de panouri bordurate zincate.

Si in acest caz pretul difera in functie de modalitatea in care sunt produse panourile, de dimensiune si grosimea firului de sarma.

Panourile pregalvanizate sunt executate din sarma galvanizata , imbinata ulterior prin sudura. Aceasta metoda are ca si avantaj costul scazut de productie.

In timp panourile galvanizate la cald au un cost de productie mai mare.

Citeste aici mai multe despre cele doua tipuri de panouri bordurate.

In cazul unei porti auto/pietonale pretul variaza in functie de gabaritul ei si de dimensiunea tevii din care este realizat cadrul acesteia.

securizarea proprietatii cu sarma Concertina

De asemenea, faptul ca optati pentru sarma ghimpata sau Concertina ridica costul unui gard industrial.

Pentru a obtine o oferta si informatiile tehnice referitoare la produsele realizate de noi, va invitam sa ne contactati pe adresa de email office@imprejmuiri.ro.

1 Reply to “Ce variabile influenteaza pretul unui gard industrial”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.